Bijna op de helft.

Het is vrijdag en dan laat ik weten hoe het met mijn breiwerk is. De dreambird vordert gestaag. Inmiddels heb ik tien veren gebreid.

En dit is niet het enige breiwerk dat ik op de pennen heb staan. Ondertussen ben ik met nog een omslagdoek cq. sjaal begonnen. Dit patroon is makkelijkeren kan ik dus ook in gezelschap doen.  Op het blog Blij dat ik brei (klik) lieten ze de sjaal Sonnensegel zien. En ook Annemieke liet op haar blog zien dat ze met deze sjaal bezig is. (klik) Dit is mijn versie. Ik ben uitgegaan van het orginele patroon dat gratis te downloaden van Ravelry. (klik)

Handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.