Give-away.

Quilten is delen. En vandaag deel ik uit. Iedereen die afgelopen zaterdag niet aanwezig was en nu spijt heeft, maakt als nog kans om een workshop-pakketje in zijn bezit te krijgen. Hier nog even een foto van de voorbeelden. De pakketjes bevatten andere stoffen, maar op de vulling na is het een compleet project.

Hoe kan je winnen? Laat een reactie op dit blogbericht achter. Geef daarin aan welke van de drie pakketjes je zou willen ontvangen. De vlaggetjes mugrug, de kroontjes mugrug of het prinsessenspeldenkussen. De trekking zal zondag 1 juni plaatsvinden.

Handtekening

29 gedachten over “Give-away.”

 1. Nou de vlaggetjes vind ik ook leuk. De mugrug heb ik natuurlijk al. Maar Helma het kan me niets schelen want het idee is al zo leuk
  Gr

 2. Ik zou ook graag in aanmerking komen voor de leuke give-away. Ik ga voor het prinsesje.
  Leuk idee deze give-away.
  groetjes, Marjo

 3. Wat een leuk idee en wat een leuke actie!
  Graag wil ik dan ook meedoen voor een van de mugrugs.

  Bedankt dat je zoiets leuks organiseert!

  Met vriendelijke groet,
  Marianne de Hoogh

 4. Hello, wat leuk dat je dit doet, ik probeer ook een gokje.als het kan ga ik voor de speldenkussen prinsesje.

  Maar voor diegene die een van deze pakketjes wint veel plezier ermee. fijn weekend. succes met het uitzoeken,

  gr. Jacqueline.

  1. Leuk idee! Er zijn altijd mensen die niet kunnen komen ( door werk, geen vervoer) en die maken nu
   toch nog een kansje. Ik ga voor het prinsessen speldenkussen. Haar gezichtje doet me enorm denken aan
   mijn puberende dochters!
   groetjes van Natasja

 5. Hallo Helma,

  goed idee! Had er graag bij willen zijn, maar helaas….soms kan het niet! Heb genoten van de foto´s.
  En nu hebben we ook nog kans op een pakketje, wat een lief idee! Ik ga voor de feestelijke vlaggetjes, zo leuk!

  vrolijke groet,
  Francisca

 6. Leuk idee! Er zijn altijd mensen die niet kunnen komen ( door werk, geen vervoer) en die maken nu
  toch nog een kansje. Ik ga voor het prinsessen speldenkussen. Haar gezichtje doet me enorm denken aan
  mijn puberende dochters!
  groetjes van Natasja

 7. Hoi Helma, wat een leuk idee. Ik ga voor het prinsessenspeldekussen. ( fijn scrabblewoord) alleen ga ik dan wel het mondje van mevrouw omhoog borduren. Van al die prikken wordt ze natuurlijk niet vrolijk, maar ik wel elke keer als ik naar haar kijk als ze lacht.!

  Nog een prettige zondag gewenst en groetjes ook aan je moeder uit Sneek.

  Rick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.