365 Challenge

Al enkele weken schrijf ik iedere keer een bericht dat er weer geen blokken bijgemaakt zijn. Omdat ik daar een steeds grotere hekel aan krijg, heb ik besloten dat ik vanaf nu alleen op maandag een 365-challenge-bericht schrijf als er blokken te showen zijn. Anders ga ik het gewoon over iets anders hebben.

time break text on coffee graphic and arrangement concept

Groetjes Helma

Eén gedachte over “365 Challenge”

  1. Een heel jaar een blok per dag kan verstikkend werken. Als het je wel lukt (bijv. 14 blokken in twee weken…) geweldig! Het maakt niemand iets uit of je het per dag of meerdere in een dag maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.