Zomerplannen.

Er zijn deze zomer weer allerlei acties op quiltgebied waar je aan kan deelnemen. Natuurlijk heb ik genoeg UFO’s liggen om mij mee te vermaken, maar sommige van die zomerprojecten zijn wel heel verleidelijk. De komende dagen ga ik hier laten zien waar ik over nadenk om aan deel te nemen.

Allereerst De actie van MODA. De titel van de Make-a-long is ‘At the sea shore’ Er zijn inmiddels een aantal lay-outs gepubliceerd en vanaf 18 juni worden er tot het einde van de zomer 20 blokken gepubliceerd. Bij dit project maak je de quilt van je eigen stoffen. Mocht je de details willen weten Klik dan hier

MBS-seashore_800x800

Groetjes Helma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.