De laatste zomeroptie.

De laatste mogelijke keuze voor een zomerproject is Row By Row Experience. Je moet dan de gratis patronen in de winkels zelf ophalen. Dat mag bij alle deelnemende winkels. Aan deze actie heb ik de afgelopen drie jaar meegedaan. Wat heeft geresulteerd in drie leuke quilts en drie mooie prijzen. Helaas doen er dit jaar in Nederland maar 2 winkels mee en een reisje naar Duitsland, Engeland, schotland, USA of Canada zit er niet, aangezien ik de zomer door werk. Wel jammer, want het thema Taste the Experience levert leuke patronen op. Wil je alles over deze actie weten Klik dan hier.

2019-RxR-circle-Logo

Groetjes Helma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.