Adventproject….

Hoewel ik me echt niet verveel, denk ik er serieus over na om nog iets nieuws te starten. Namelijk een advent breiproject. Er zijn er verschillende waar je aan deel kan nemen, maar degene die mijn aandacht op eist is van Arne and Carlos. Hun naamsbekendheid startte voor veel mensen met het gebreide kerstballenboek. Het boek kwam 20 jaar geleden op de markt. Dit is een foto uit die tijd.

Arne_and_Carlos_Christmas_tree_decoration

Ter ere van dit jubileum hebben ze 24 nieuwe ballen ontworpen. Die ze als een advent kalender in hun podcast Sit and Knit for a bit. gaan onthullen.

kalendertre-324x324

Ze beginnen 1 december maar de patronen zijn nu al te koop. Op dit moment is het iedere woensdag een uurtje genieten van de twee heren in gesprek over van alles en nog wat, dat in hun leven speelt. Wil je ook een keer kijken? Klik hier. Wil je meedoen met de advent kalender? Klik hier.

Groetjes Helma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.