Al bijna…

Nog een nachtje en dan gaan we alweer naar huis. De midweek is omgevlogen. Miems heeft haar boek uitgelezen. Haar quilt wordt voorzien van een rand. Het was even puzzelen, maar nu is er een plan.

En zo is het begin.

Verder heeft ze nog een stukje aan haar sok gebreid.

Bep is lekker opgeschoten met haar borduurwerk. Ze krijgt iedere week twee nieuwe blokken. Ze is later met dit project gestart, maar heeft het inmiddels bijna ingelopen, er liggen op dit moment nog vier blokjes op haar te wachten, tot de nieuwe komen.

De quilt voor Soof is zo goed als klaar. de stof voor de hoeken is ook gesneden, maar wordt eerste met stijfsel bewerkt, omdat er voor gekozen is de plaatjes op recht te zetten. Hierdoor is de buitenrand schuin van draad en is de stijfsel nodig, maar dit hadden we geen van alle bij ons, dus dat komt later.

Tot slot heeft Bep ook nog het eerste blokje van haar Cristal star genaaid.

Ikzelf heb net mijn hiberknitalong sjaal niet af kunnen maken, omdat ik garen tekort kwam. Nu maar duimen dat ik thuis nog een extra bolletje heb.

De puzzel is klaar, maar die laat ik niet zien, omdat ik de verrassing voor andere niet wil verpesten. De vinexwijk is uitgebreid met 26 huizen. De teller staat nu op 160 woningen.

Groetjes Helma