Heerlijk.

Tot slot van mijn midweekje weg, moest ik even bij Samsaraquilting langs. Ik verbleef in de Bult op een steenworp afstand van haar winkel in Willemsoord. Natuurlijk werd ik hartelijk ontvangen met koffie. En na uitgebreid bijkletsen ging ik niet met lege handen naar huis. Dit is mijn keuze voor een nieuwe project waar ik later meer over zal vertellen. Een mooie afsluiting van een weekje weg.

Groetjes Helma

2 gedachten over “Heerlijk.”

  1. “SCORE!”
    Ik ben prompt naar SamSara gegaan om te kijken (per internet), zowel als naar De Bult. Het kan niet anders dan naar je zin hebben in die omgeving.

    NL zit er voorlopig voor ons nog niet in 🙁 maar dat komt (ooit) wel weer. Nu leg ik moeiteloos lange afstanden af via de computer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.