Weer aan het werk

Een tweede poging om een weblog bij te gaan houden.

Het vrije leven is weer even voorbij. Vorige week een super week gehad op Texel. Het was alweer de derde keer dat ik voor een quilt midweek naar het mooie eiland ging. Deze midweek werd georganiseerd door het QUILTERSHOME. (zie link in linkerkolom). Mocht je nu erg nieuwsgierig zijn geworden kijk dan ook even op de webjes van Willeke en Rini. Dames, ik hoop in navolging van jullie regelmatig te schrijven op dit webje.

Zaterdag was het weer tijd om naar de PABO te gaan. wij, 20 derdejaars studenten, kregen in rap tempo een berg informatie over ons heen gestort.  het koste me de hele zondag om daar enige orde in te scheppen. Ik was veel liever door gegaan met het quiltjasje wat ik de week ervoor ben begonnen.  Jasje_006_2 hiernaast zie je hoever ik tot nu toe ben gekomen.

En dan was het vandaag weer tijd om aan het werk te gaan. Ik werk in de thuiszorg. De klanten en ik waren erg blij om elkaar weer te zien. de dag vloog om.  Nu dus de eerste stappen gezet om dit blogje op poten te krijgen.

morgen verder. ik kruip nu achter de naaimachine.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Weer aan het werk”

  1. Oh wat ben je al ver met je jasje. Ik heb inderdaad nog niet veel gedaan. Ben vooral bezig geweest met die foto’s. Wat een leuke foto heb je hier op je webje staan. Komt me bekend voor!;)
    groetjes,

Reacties zijn gesloten.