Hexagonnetjes

Wat riep ik gisteren toch weer enthousiast dat ik zo achter de naaimachine zou kruipen. Helaas is daar toen niets van gekomen. Het kost meer tijd dan je denkt om je webje leuk in te richten. Zeker als je niet goed weet hoe het moet en je dus het wiel aan het uitvinden ben.

Vandaag heb ik toch nog een paar lapjes op de rug van mijn jasje vastkunnen zetten, maar dat mag geen naam hebben. Vanavond was het weer tijd voor de voorbereidingen en opruimen van de kast voor de Berenclub. Dit is een club voor meiden van 7  tot 12 jaar die door mij en nog drie andere leiders iedere dinsdagavond worden bezig gehouden met knutsel en handwerk-projectjes. Volgende week start de club weer, dus het opruimen kon niet langer worden uitgesteld. Als de kinderen om acht uur weer naar huis gaan, is het tijd voor de wekelijkse mini Bee. Deze bee heeft drie leden. te weten Jitske, Miems (mijn moeder) en ik.  Vandaag moest Miems eerder naar huis om dat Sara (dochter van mijn oudste broer) naar bed moest. Dat heeft Jitske en mij er niet van weerhouden om nog even gezellig door te klesten en werken.

Nou ja werken…………. Exagon_006_2

Hier zie je het resultaat van deze avond.

Veel he!!!? 

Ik maak van ieder stofje dat ik in een quilt gebruik een 3/4 inch hexagonnetje. De rode stof zit in een quilt die ik gestart van in de midweek van mei. De andere zijn van het ene schaapjesblok dat ik als miniquiltje ga maken. Het ligt half af op mijn naaitafel.

Het zal nu wel duidelijk zijn dat ik nog heel wat projectjes op me heb liggen wachten.