Goed voornemens.

De meeste goede voornemens worden gemaakt rond oud en nieuw, maar daar doe ik niet aan mee. Dit betekent echter niet dat ik geen plannen maak.

Na het bekijken van de verschillende foto’s van de midweek op Texel, kon ik er voor mezelf niet langer om heen. Ik moet gaan afvallen. Al langere tijd neem ik me voor om minder te snoepen en weer te gaan zwemmen. Vandaag heb ik de eerste stappen gezet om dit voornemen in actie om te zetten. Het is gelukt om vanmiddag in het zwembad te belanden. ik heb een kilometer gezwommen. Eigenlijk heerlijk om te doen. De grootste drempel is om te gaan, als ik eenmaal in het water lig, is het puur genieten.

Ook snoep ik al enige dagen niet meeExagon_001r. Ik ga dit stukje fruit zo soldaat maken …… En nu volhouden.

2 gedachten aan “Goed voornemens.”

  1. Waar een midweek al niet goed voor kan zijn,foto’s liegen niet.
    Succes gewenst, groetjes Annie.

Reacties zijn gesloten.