kinderboekenweek

Het is weer kinderboekenweek. De week begon afgelopen woensdag en duurt tot aankomende zaterdag. Ik weet wel dat een week maar zeven dagen heeft, de kinderboekenweek is niet voor niets een bijzondere week. Het eerste is dan ook dat het tien dagen zijn. Het tweede is dat je bij het aankopen van een kinderboek van tien euro of meer een leuk boekenweekgeschenk krijgt. Dit jaar is het thema van de boekenweek.’Aan tafel’  En dit is het kinderboekenweekgeschenk.

Stoffenspektakel_005   Every year we have a special week to promote books for children. this week is ten days long. If you buy a book for ten euro or more you get a special gift. A book written with the theme of the week in mind. this years theme is ‘at the diningtable’. The title of the giftbook is the revenge of the brussel sprout.