Wat is een Berenclub?

Goeie vraag. De berenclub is onderdeel van het protestants jeugdwerk in vijfhuizen. De club is bedoeld voor meisje van zeven tot twaalf jaar. We komen van eind september tot half april iedere dinsdagavond bij elkaar. De leiding, die uit vier personen bestaat, verzorgd een aantal knutsel en handwerk activiteiten. Half april wordt het seizoen afgesloten met een kamp. We gaan de samen met de jongens van de timmerclub een weekendje weg. Hieronder de groepsfoto van het kamp van afgelopen april. De Berenclub heeft op dit moment 25 leden. Een gezellig druk clubje.

Jeugdwerk

Right. I better explain what a Berenclub is. Every tuesdayevening a group of girls (age 7-12) come together to do some arts and crafts. And of cours some basic quilting/sewing. The photo was taken at last years end of season event which was held together for both the berenclub and the timmerclub ( the boys version of the berenclub)

Eén gedachte over “Wat is een Berenclub?”

  1. Oh dat klinkt hartstikke leuk!
    Doet mij wat denken aan de kabouters en gidsen van vroeger (katholieke padvinderij)
    groetjes,

Reacties zijn gesloten.