Stap 2

Het maken van de tas is ietwat vertraagd, doordat Gijs, mijn bijna jarige neefje, een weekendje in Vijfhuizen logeert. En als Opa en Oma even andere verplichtingen hebben, mag ik achter die jongen aan rennen. Het is een vrolijk baasje, dus achter hem aan rennen is helemaal niet vervelend. Vandaag ook nog een ritje Schiphol, mijn ouders zijn acht dagen naar Egypte. Om even na zevenen is meneer Gijs weer opgehaald door zijn ouders. Daardoor was er toch nog wat tijd om iets te doen aan de tas. Het precies op maat maken van de vulling en achterkantstof. Ik gebruik strijkbare Hobbs. Ik heb eerst de achterkantstof op de vulling gestreken, daarna moest ik een stuk snijden van 52 x 33 inch. Dat is nog niet zo makkelijk als je liniaal maar 24 inch lang is. Verder heb ik de restjes van de stroken alvast tot een hengsel gemaakt. De strook is gekeerd en moet nu nog worden doorgestikt. Morgen verder nu op tijd gaan slapen.

                                                      

Jelly_roll_004_3 Please use the translate button

Jelly_roll_008_2

Eén gedachte over “Stap 2”

  1. Ziet er goed uit…!

    En ik zat te denken: is het misschien handiger als ik woensdag bij jou langs kom ipv jij bij mij? Ik ben dan namelijk toch al op Schiphol.. scheelt ons allebei file! (Je neemt je mobiel niet op dus ik probeer het ff zo..) 🙂 xx

Reacties zijn gesloten.