Stap 3

Het is eindelijk zover. Tijd om achter de naaimachine te kruipen. Zover ben ik inmiddels.

Naaimachine_003 Na iedere strook strijk ik de boel weer netjes glad. En doordat het strijkbare Hobbs plak ik daarmee gelijk de stof vast aan de vulling. Nog dertien stroken te gaan. Eerst ga ik naar de markt om koord en drukknopen te kopen.

Yes, I can finaly get behind the sewingmachine. This is the resultut so far. After each seem I iron. Because I use fussable Hobbs the fabric is fussed right after being stitched. Only 13 pieces left, but first a trip to the market for buttons and cord.

Eén gedachte over “Stap 3”

  1. Dat is iets heel moois , fris en vrolijks aan het worden ! Blijf dit graag met spanning volgen .
    En jij natuurlijk fijn vrije tijd toegewenst !
    Groetjes Rini.

Reacties zijn gesloten.