Wauw….

Ik kan het nog steeds maar moeilijk geloven, maar het is niet langer te ontkennen. Ik ben in het bezit van een nieuwe naaimachine. De naaimachinehandel waar mijn moeder en ik al jaren trouw onze machines voor onderhoud naar toe brengen, gaat stoppen met de verkoop. Miems (mijn moeder) heeft in juli net haar machine vervangen, zij heeft toen de Pfaff quilt expression 2.0 gekocht. Daar heb ik van de zomer ook verschillende keren op gequilt. Ik heb toen ook het bijgeleverde boekje bestudeerd. En daarin stond uitgebreidt beschreven wat de 3.0 en 4.0 extra in huis hebben. Hier zaten nog een paar interessante extra’s bij. Nu heeft Miems met een leuke opheffingskorting voor zichzelf de 4.0 aangeschaft en neem ik haar 2.0 over. En toen was ik zomaar in het bezit van een nieuwe naamachine. Ik zal in ieder geval voor zaterdag geen tijd hebben om er achter te kruipen, maar er naar kijken is ook leuk. De oude en de nieuwe staan naast elkaar.

Naaimachine_001Naaimachine_003_2 I still find it hard to believe, but it is really true. I am the proud owner of this new sewingmachine. Miems (my mom) bought the Pfaff quilt expression 2.0 in july. When I was flipping through the manual I saw that the 3.0 and 4.0 versions had some good extra’s. Because the dealer we usually go to for service is quitting, they had the 4.0 on special offer. Miems bought the deluxe version and I am now the lucky owner  of the 2.0. I won’t have time before saterday to get behind the machine. I can only look at the new and old machine side by side from a far.

2 gedachten aan “Wauw….”

  1. Da’s boffen zeg! Nu ga je vast en zeker helemaal als een speer (alsof je dat al niet deed….)

  2. Wauw helma, van harte gefeliciteerd!
    Wat geweldig leuk voor jullie alle twee. Zo kwam mijn dochter aan een prima compactcameraatje. hahahaha soms werkt dat zo met moeders en dochters. Top!

Reacties zijn gesloten.