Verwennerij.

Toen ik vandaag na een lang werk- en studiedag vanavond thuis kwam lag er een pakje op met te wachten. Daar zat het boek in van de Nearly Insane quilt en een cd'tje met nog veel meer leuke patronen. Ik kan niet wachten tot het weekend is, dan moet ik toch zeker het eerste blokje kunnen maken. Hier nog een plaatje van het boek en een voorbeeld van het eindresultaat. Ikzelf zal de quilt in twee kleuren maken. De lapjes die ik hiervoor heb gekocht kan je zien bij de foto's van afgelopen zondag.

Bookfront_400x520 Ni 

When I got home after a long and busy day, there was a package waiting for me. It contained the Nearly Insane book and a cd with more beautiful quiltdesigns. The weekend can't come fast enough, than I will have time to get started on the first block. Here a photo of the book and an example of a modern version. I will make the quilt in two colours. I posted a photo of my fabric last sunday.

3 gedachten aan “Verwennerij.”

  1. Kijk nou, nu is er dus helemaal geen belemmering om lekker aan de slag te gaan!

  2. Hallo Helma benieuwd naar je eerste blok met die mooie lapjes van Marina.
    Mijn borduurboxkleed is bijna af.
    groettjes Jitske

Reacties zijn gesloten.