Mysterie dag 7.

    Tatadaaaaaaaaaaaaaaaaa! Cuny je hebt gelijk. HET WORDT EEN KLEDINGSTUK. Ik had gehoopt het af te kunnen maken in de herftsvakantie, maar helaas is dat niet gelukt. Ik zal hier nu eerst de foto’s plaatsen die ik nog achter de hand had, mocht het nog niet geraden zijn. Foto_9 Foto_10 Veel kijkplezier. Morgen meer.

Foto_11

Foto_12 Foto_13

Foto_14_3

Foto_15Foto_16Foto_17_2

6 gedachten aan “Mysterie dag 7.”

 1. Ooooohhhhhh! Net zo’n leuk jasje als je in Alkmaar aan had! Wat stom dat ik dat niet in de gaten had!
  Deze wordt wel heel erg leuk, ben benieuwd naar het eindresultaat.
  (ik ben xe9xe9n van de Groningse dames, die aan de tafel zat met Willeke….)

 2. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah , het geheim is dat nu niet langer een geheim !
  Ik had nog twee opties !
  Die hebben dus nu geen zin meer om te onthullen !
  Maar het ziet er heel apart uit . Het was een leuke mystery , bedankt.gr. Rini.

Reacties zijn gesloten.