Mystery slot.

Gisteren moest er even hard aan de studie gewerkt worden. Daarom pas vandaag een verdere reactie. Allereerst wil ik alle deelnemers even hartelijk bedanken voor de gewaagde gokjes. Ik heb verschillende keren hartelijk moeten lachen om jullie wilde idexeben.  Het afmaken van het jasje gaat nog wel even duren, omdat de studie even al mijn aandacht op eist. Week 51 heb ik vakantie genomen van mijn werk, dus ik verwacht het in ieder geval voor het einde van het jaar af te maken. De vorderingen zal ik hier natuurlijk plaatsen.

En dan nog even de laatste formele handeling rond dit mysterie. Ik heb een prijs beloofd. Cuny, jij hebt het eerste goed gegokt, dus er komt iets jou kant op. Om de spanning er nog even in te houden laat ik hier alleen het bijgevoegde kaartje zien.  Ik zal het morgen op de bus doen, dan valt het als alles mee zit dinsdag bij je op de mat. Veel plezier ermee.

Mysterie_002 I am just responding today because yesterday my study came first. First of all I want to thank everybody who took a guess. I have enjoyed them very much. So much I have laughed out loud several times. Finishing the jacket will have to wait, because the study comes first. In week 51 I have a break from my other work, therefore I will get the jacket ready before the new year.  I will keep you posted here.

finally, the price. Cuny, you’re the winner. Here you see the card that I will seed with the price. If all goes well you can open the package tueday. Till then still a little mystery. Enjoy.

Eén gedachte over “Mystery slot.”

  1. O, wat leuk! Het is mij ontgaan dat er een prijsje aan verbonden was. Extra verrassend dus!

Reacties zijn gesloten.