Een oudje.

Vandaag weer druk met studie en werk. En behoorlijk verkouden. Ik loop behoorlijk te niezen, wat zeer ergerlijk en vermoeiend is. Daarom heb ik maar een paar foto’s gemaakt van mijn quilttas, die ik jaren geleden heb gemaakt. Hierin kan ik al mijn spulletjes inclusief quilt meenemen voor het met de hand doorquilten. Het etui kan met een lintje in de tas vastgestrikt worden, zodat het niet de hele tas doorzwerft. Ik heb ondertussen zitten bedenken wanneer ik voor het laatst met de hand heb gequilt, maar dat is al een hele tijd geleden. Zeker meer dan twee jaar, voor ik met de PABO begon. Maar welke quilt dat was. Geen idee.

Tasje_001 Tasje_002

Tasje_003

Please use the translate button.

3 gedachten aan “Een oudje.”

  1. Mooie tas! Ik heb al veel tassen gezien in de quiltwereld maar nog niet zo’n handige ronde, lijkt op de tas waarin mijn moeder haar kantkloskussen vervoerde.
    Alweer een WIM………….

  2. Wat vervelend dat je verkouden bent Helm.. je moet een beetje beter voor jezelf zorgen meis.. 🙂

Reacties zijn gesloten.