Eerlijkheid duurt het langst.

Twee weken terug was ik in de Lapjesgaard. Een leuke quiltwinkel in Amstelveen. Ik kocht toen een paar FQ’s voor Cuny en een Halve meter voor mijn eigen Nearly Insane quilt. Tijdens het afrekenen was ik zo druk aan het praten dat ik niet goed oplette. Mijn eerste gedachte toen was wel, ‘goh, da’s ook niet duur’ Thuis keek in nog een op het bonnetje. En daar kwam een foutje aan het licht. Ik had voor 3 FQ’s betaald en dat was een FQ te weinig.

Gisteren was ik weer in de Lapjesgaard om een prijs te kopen voor de winnaar van het Mysterie. (Cuny) Ik heb toen gelijk aangegeven dat ik bij het vorige bezoek niet genoeg had betaald. Ik natuurlijk nu alsnog de stof betaald. Heleen, de eigenares, vond dit zo eerlijk dat ik als dank dit gezellige blikje mee kreeg. Pas dat nou niet super bij het mysterie-jasje. En dus bij mij.

Mysterie_006_2 Please use the translate button

3 gedachten aan “Eerlijkheid duurt het langst.”

 1. Keurig Helma! Leuk dat dit werd beloond met zo’n mooi doosje.
  Ik ben eens met een dekbedhoes in mijn fietsmandje de Bentex uitgelopen en toen ik dat buiten merkte, rechtsomkeer gemaakt en braaf terug gebracht. Vriendelijk werd ik toen niet bejegend.Waarschijnlijk dachten ze dat ik slechte plannen had.
  hahaha ik liep alleen maar te kletsen! (wie ik? ja echt!)
  Eerlijkheid duurt het langst! Goed gedaan hoor meissie!!!

 2. Goed gedaan ! Het is een oud gezegde , maar het is wel iets wat altijd ook zo zal blijven !
  En het voelt voor jezelf ook zo fijn !
  We hadden overigens niet iets anders van je verwacht hoor.
  Gr. Rini

Reacties zijn gesloten.