Schaapje

Gisteren bij het opruimen van mijn hobbytafel kwam ik het schaapje tegen dat ik op Texel ben gestart. Ik heb toen gelijk besloten dat ik dit schaap nog dit jaar af wil maken. Ik ben vanavond gelijk maar begonnen met het festonneren van alle onderdelen. Ik moet nu alleen het hekje nog. En dan komen er nog leuke plantjes tegen het hekje. Dit ga ik ook borduren.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik vooraf dacht dat het lastig zou zijn om dit te borduren. En ook meer tijd zou kosten dan achteraf gebleken is. Beide dingen speelde een grote rol in het onder op de stapel raken van dit schaapje. Nu ik toch ben begonnen denk ik dat het me zeker gaat lukken het nog dit jaar af te maken.

Schaapje_001 While I was cleaning up my hobbytable, I came across this sheep. My plan is to finish this little quilt before the end of the year.