NI-blok

Vandaag was het een dagje van alle boodschappen voor de kerst inkopen. Wat een tijd en energie kost dat toch altijd weer. En het vervelendste is nog wel dat ik morgen nog achter een paar dingen aan moet. Het was vandaag al zo druk in al die winkels. Opzich is het niet erg dat veel mensen hun inkopen doen, de langere rijen bij de kassa kan ik ook nog wel hanteren, maar waar ik echt treurig van wordt is het geduw en gedachtenloos tegen je aanlopen en dan geen excuses maken.  Opvallend daarbij is het wel dat dit laatste vooral op het einde van dag meer voorkomt.

Goed, genoeg over de kerstinkopen. Vanavond ben ik om even te ontspannen weer achter de naaimachine gekropen. Het resultaat weer een NI-blok. Hiermee heb ik 1/25 deel van de blokken gemaakt. Cuny was zo vriendelijk mij hierop te wijzen. nog 24/25ste te gaan. De foto is niet helemaal goed gelukt, want het blok is echt recht, maar op de foto lijkt het heel scheef.

Ni_003 Today I spend a lot of time doing the christmas-shopping. Pfffffffffffff… I am glad is as good as done.

Tonight I had to relax, so I made another NI-block. The picture doesn’t show the block very well. The block is straight.

Eén gedachte over “NI-blok”

  1. Gelukkig dat jij daar ook last van hebt. Ik probeer de blokken dan nog wel wat recht te zetten, maar DH is daar veel handiger in dan ik. So bee it, he tblok staat er duidelijk op en daar gaat het om.
    grappig dat iedereen zo een eigen idee heeft hoe de blokken te maken en de stof te verdelen. Dat maakt deze quilt toch weer wat extra bijzonder t.o.v. de Dear Jane en zo.

Reacties zijn gesloten.