Raar weekend

Het is een raar weekend geworden. Vrijdag belde mijn broer dat zijn vrouw in het ziekenhuis lag, omdat ze vruchtwater lekte. Dit lag nog niet in de verwachting. Ze is pas over zeven weken uitgerekent. Ze ligt nu nog steeds in het ziekenhuis en met het kind gaat het tot nu toe goed. Gijs, hun zoon, is al het hele weekend hier op bezoek, zodat zij zich over hem geen zorgen hoeven maken en de handen vrij hebben. Voorlopig is het afwachten hoe het nu verder gaat, maar het zal geen twee maanden meer duren, zoals ze hier nog optimisch reageerde. Het babyquiltje staan nu wel boven aan de lijst met dingen die ik wil afmaken.

Gisteren wel nog even naar school geweest om de hoogst noodzakelijke dingen te doen. Vervolgens op de terug weg even langs De Lapjesgaard. De open dag viel daar een beetje in het water, vanwege het weer. Geen lesgeefsters en ook veel voorbeelden ontbraken. Heleen gaat proberen over twee weken een herkansing te organiseren.

Eenmaal weer thuis, ben ik met mijn boek en een kopje thee op mijn favoriete leesstoel gaan zitten. Ik was zo verdiept in mijn boek dat ik ongemerkt de dag voorbij liet glijden. Het is zelfs zo erg dat ik inmiddels in het derde deel ben begonnen. Hier kan je de kaft van het derde deel zien.

Sorceresscover

Eén gedachte over “Raar weekend”

Reacties zijn gesloten.