Inschrijving

Nog een paar dagen en de deadline om een quilt op te geven voor De OEQC is gepasseerd. Daarom heb ik vandaag de laatste hand gelegd aan de inschrijving. De OEQC staat voor de open europese quilt championship. Het is de derde keer dat ik een quilt instuur. Ik heb geen prijzen gewonnen, maar het hangen alleen is al bijzonder. Bovendien krijg je als dank voor het insturen van de sponsoren altijd een aardigheidje op quiltgebied. Ik mag de quilt nu niet showen op het internet, maar ik laat wel een detailfoto zien.

Inzending_010_detail This is a detail of the quilt I am submitting in the OEQC. The show will be at the end of April. I will publish a full picture after the show.

2 gedachten aan “Inschrijving”

  1. Ik geloof dat jij de meest produktieve quilter bent die ik ken… En dan ook nog werken en studeren. Hoe doe je het?
    Nou ja, hier zeggen ze altijd: Als je iets gedaan wilt krijgen moet je het iemand vragen die het druk heeft. Als dat nietvoor jou geldt! Wat een mooie kleuren voor je N.I.!!Ik “denk” er nog steeds over….

Reacties zijn gesloten.