Stress

Na het telefoontje van vannacht dat Lotte was geboren, volgde een onrustige nacht. Ik sliep niet lekker, omdat ik vandaag stagebezoek zou krijgen. Het is dan de bedoeling, dat je als student een les geeft. Deze les bespreek je vervolgens na met je bezoeker en die geeft ook een beoordeling. Hoewel ik toch al een paar bezoeken achter de rug heb, ben ik vooraf altijd erg zenuwachtig. Als ik eenmaal bezig ben, zakt dat wel weg, maar vooraf ben ik net een kip zonder kop.

Het aparte is dat mijn stagebezoeker daar niets van heeft gezien. Ze vond dat ik er ontspannen bij stond aan het begin van mijn les.

De les verliep niet helemaal perfect, maar zulke lessen bestaan ook niet. Het was een prettige na-bespreking met een positieve beoordeling, dus nu ben ik voor enige maanden van deze stress af.

Echter voor het einde van dit schooljaar staat me minimaal nog een keer zo’n bezoek te wachten. Wie dan leeft, wie dan zorgt. Deze keer is het goed gegaan, dat zal de volgende keer ook wel weer in orde komen. De vlag kan uit!

Vlaggenmast

please use the translate button.

2 gedachten aan “Stress”

 1. Hey Helm!

  Superfijn dat het zo goed is gegaan, ik weet natuurlij ook dat je het kunt, maar het is natuurlijk fijn als dat ook naar voren komt! Ik ben trots op je! 🙂

  xx

 2. Goed gedxe1xe1n !!!!!
  Dat je kriebels vooraf hebt is niet gek hoor !
  En lessen van een 10 bestaan niet !
  Op iedere les is en blijft altijd wat op te zeggen ……jij en de toehoorder zijn 2 verschillende karakters met dito ideexebn ….OZO , vergeet dat niet . R.

Reacties zijn gesloten.