Het is een meisje

Gisternacht om half een is er weer een nichtje van me op de wereld gekomen. Ze luistert naar de naam Lotte Emma. Ze weegt 2060 gram en moet nog even in het ziekenhuis blijven. 

Ik laat stiekum vandaag wat blokken zien van de quilt die ik voor haar aan het maken ben. Haar moeder kan nu toch even dit blog niet meelezen. De blokken heb ik voor de foto even zo neergelegd. Ze moeten nog aan elkaar gezet worden. Voor de tweede voorkant heb ik wel al lapjes gesneden, maar nog geen steek genaaid, dus nog geen foto.

Ni_019 Yesterday-night at half past twelve My niece was born. Her name is Lotte Emma and she weights 2060 gr. For now she will stay in the hospital.

Since her mother can't follow this blog I will show a picture of the quilt I am making for Lotte. The quilt qill have two fronts, these blocks will be on one side. For the other side I cut the pieces, but I haven't sewed anything, therefor no picture.

2 gedachten aan “Het is een meisje”

  1. Wat lief, en het ziet er moeilijker uit dan het is… Heb je voorgesneden stroken gebruikt?

Reacties zijn gesloten.