Bladwijzer

Het vordert gestaag met mijn onderwijsontwerp. Het schrijven van hoofdstukken gaat niet zo snel als het schrijven eraan, maar ik ben op de helft. Onder tussen wil jullie even mee laten genieten van iets waar ik bijna iedere dag met een glimlach gebruik van maak. Deze Bladwijzer is gemaakt door Rini. Hij zit sinds afgelopen september in bijna ieder boek wat ik sindsdien heb gelezen. Ik lees voor het slapen gaan altijd een paar bladzijden en dan denk ik met een glimlach aan een gezellige week met o.a. de maker van dit kleinood.

Bladwijzer_001 Please use the translate button.

2 gedachten aan “Bladwijzer”

  1. Dus jij hebt ‘m ook nog. leuk! ik ook hoor.

    Leuke kussen en quiltje, mooi boek! en ook nog een positieve beoordeling!
    Jij gaat (zoals gewoonlijk) als een speer!!!

    groetjes,

Reacties zijn gesloten.