O, ik wil een doosje met tijd……

Afgelopen vrijdag het ik me weer laten verleiden. Deze riep een quiltblad zo hard, dat ik het niet kon laten liggen. Op de kaft alleen al staan twee snoepjes van quiltjes. Het blad ligt nu naar met te lonken op de hoek van mijn bureau. Dit als extra stimulans om door te gaan met mijn studieverplichtingen. Hoe eerder ik klaar ben, hoe eerder ik weer mag spelen met lapjes.

Blad_004_2 Last week I bought yet another magazine. I couldn’t help myself. I can’t wait to finish my schoolwork, so I can play with fabric.

Eén gedachte over “O, ik wil een doosje met tijd……”

  1. Ik denk zo dat jij die zwart groen heel mooi zult vinden. Mijn oog valt gelijk op dadt huis. Misschien deze week toch maar eens proberen bij de boekhandel binnen te glippen…..

Reacties zijn gesloten.