Deadline gehaald

Vanavond om zes uur was het tijd om een hardcopy (papieren versie), naast de digitale versie van mijn onderwijsontwerp in te leveren. De hele middag heb ik hard gewerkt aan het af maken van die monsterwerkstuk. De papieren versie rolde uiteindelijk om half zes uit de printer.  Daarmee lukte het dus prima om de deadline te halen.

Vervolgens heb ik met enkele klasgenoten nog even een kopje koffie gescoord, alvorens ik op weg naar huis ging. Een zware druk is van me afgevallen. Nu is het afwachten of het ingeleverde werk ook aan de eisen voldoet. Gelukkig duurt het even voordat ik het terugkrijg. Dat bied mij de gelegenheid om me te richten op mijn hobby’s en weer contact te zoeken met familie en vrienden. Voor morgen staat er een kraambezoek op het programma. Schandelijk genoeg ben ik nog niet bij mijn jongste nichtje wezen kijken. Ze is inmiddels 15 dagen oud. Ik kruip zo ook weer achter de naaimachine om aan het quiltje voor Lotte verder te werken. Heerlijk, ik mag weer even achter de naaimachine.

This evening I had to hand in a hardcopy of a paper. The whole afternoon I was busy to get the paper finished in time. After I got the work done the deadline past I took a coffeebreak with my fellow students. I am glad I got is done in time. Right now I can spend some time  behind the sewingmachine and get in touch with family and friends. The first visit will be tomorow. High time to take a look a my 15-day old niece. Right now I will continu making a quilt for her. What a joy!!

Eén gedachte over “Deadline gehaald”

  1. Kijk dat schept weer een beetje rust in de toko, maar vooral ook in je hoofd……………

Reacties zijn gesloten.