Lotte

Het heeft gisteren wat voeten in de aarde gehad om bij Lotte op bezoek te gaan. Theo, mijn jongste broertje, en ik kwamen in een gigantische verkeerschaos terecht, die rond Amsterdam was onstaat nadat er een paar gaten in de A1 waren gevallen. We hebben uiteindelijk de trein naar Bussum genomen.

Eenmaal in het ziekenhuis moest er natuurlijk uitgebreidt handen worden gewassen voor we bij de kleine meid konden gaan kijken. Lotte was wakker en lag te gluren naar haar bezoek. Bovendien probeerde ze de sondeslang los te trekken, maar dat ging niet lukken, die zit goed vastgeplakt. Ze weegt inmiddels 2190 gram en ik denk dat ze ongeveer de maat heeft van een Babyborn-pop, maar dan een stukje magerder. Het ziet er nu naar uit dat de dame eind volgende week naar huis komt.

We zijn na het ziekenhuisbezoek meegegaan naar kerkstraat.   Waar we genoten hebben van een heerlijke lasagne en het aangename gezelschap van Marianne, Rob, Gijs, Bruno en Jacqueline.

Terugreis verliep prima. We moesten natuurlijk wel weer met de trein. Dit ging nu wel langzamer, dan wanneer we gelijk in de auto hadden kunnen stappen. Het was half een voor ik thuis was. Ik ben toen gelijk mijn bed ingedoken.

Please use the translate button.