Welke rand?

Vanmiddag heb ik weer even verder gewerkt aan het quiltje voor Lotte. De blokken zitten aan elkaar, maar nu heb ik een dillemma. Welke rand zal ik dit quiltje geven. Hier twee foto's van de mogelijkheden. Wat denken jullie?

Lotte_001

Lotte_007 

Today I continued with Lotte's quilt. Now I have a dillemma. Which border looks better. Here are two pictures. What do you think?

2 gedachten aan “Welke rand?”

  1. Ik vind persoonlijk die onderste mooier, wat rustiger. Die andere wordt wel erg druk naar mijn smaakt! Ben benieuwd wat het wordt..

  2. Ha Helma,
    nou nou, wat een hoop werk heb je weer gedaan. het ziet er al heel mooi uit. Lotte is nu heel snel sterker aan het worden. ze heeft sinds vannacht al alle voedingen zelf gedronken!!! Ben erg benieuwd of ze dat de hele dag volhoudt. Vannavond gaan we het zien…

Reacties zijn gesloten.