Zwart??

Vrijdag vertelde ik hier dat ik een nieuwe portemonnee had gekocht. Toen ik ’s avonds bij Marrigje, mijn zus, op bezoek was, moest zij hem natuurlijk even in voor het echie bekijken. Haar eerste reactie was: he, hij is zwart, ik dacht dat je een zilveren had gekocht, dat vond ik nogal kitcherig en niet echt bij je passen. Maar omdat je schreef dat je hem met zorg had uitgezocht, heb ik maar niets gezegd.  Je moet echt een andere foto plaatsen, hoor.

Nu kennen wij elkaar langer dan vandaag en moesten we allebei alleen maar keihard lachen. Natuurlijk heb ik beloofd een nieuwe foto te plaatsen. Hopelijk ziet nu iedereen dat het een ZWARTE portemonnee is. Mar, Is het zo goed?

Opruimen_001 Friday I showed my new wallet here. When I visited mu sister, she saw my wallet. She was suprised to see that it is black. She demanded a new photo. Here it is.

2 gedachten aan “Zwart??”

  1. Zeg Meisje, ik vind dit een super chique portomonaie, echt prachtig! Hou ik van… maar ehhhh denk je nu dat je geld daar langer in blijft zitten, grinnik, als je lapjes tegen komt?

    groetjes en bovenstaande opmerking is niet van mij maar van mijn DH, (toen ik een nieuwe had gekocht zei hij dat zo tegen zijn moeder… Nu denkt ze zeker dat…)
    Ha daar kunnen jij en ik natuurlijk ook heel hard om lachen!

Reacties zijn gesloten.