En verder….

En Verder deze week. Allereerst heb ik een heerlijk pyamadagje gehouden. In alle rust de nieuwste van Dan Brown uitgelezen. Zoals jullie zullen begrijpen, heb ik nog meerdere boeken in de kast liggen die ik wil lezen. Daarom heb ik ook gelijk maar een start gemaakt in een nieuw boek. Weer een bestseller. Deze keer van Nederlandse bodem.

Diner

Gisteren heb heerlijk bijgekletst met Linda. We zijn uit eten geweest bij onze favoriete Italiaan in Den Haag en hebben de avond afgesloten met de 3D-film Avatar. Een fantastische film, maar van het 3d-effect wer ik lichtelijk misselijk. Daarom heb ik af en toe met mijn ogen dicht naar de film zitten luisteren. Toch had ik het niet willen missen.

Avatar1

Please use the translate button.

Eén gedachte over “En verder….”

  1. Je zult dit net verzonden hebben, want er is nog geen enkele reaktie! Heb even je blog bijgelezen; ik was wat achter! Wij hebben Het Diner ook gelezen toen we in NL waren. Ik vond het wel goed hoor! Je zult dit vast ook wel vlot uitlezen!
    Ik moet dozen met boeken vullen: kunnen ze naar de 2e hands verkoop voor een fundraiser!

Reacties zijn gesloten.