Er op uit!

De vierde pogoing. Op het moment zijn de computer en ik even geen vriendjes. Als drie keer is mijn verslag van de roadtrip in het electronische luchtledige verdwenen.

We (Miems en ik) zijn dinsdagmorgen eerst nog even snel naar de markt gegaan voor kaas en fruit. Daarna langs de bakker voor vers brood. Om kwart voor tien reden vol goede moed het dorp uit. De eerste stop was hier…..Uitje_002  Hoewel het een vakantieweek is, was het gezellig druk in de winkel. Natuurlijk hebben we niet alles in de winkel kunnen laten liggen. We moesten het een en ander mee nemen. Onder het genot van een kopje koffie, hebben we ook nog gezellig zitten babbelen met andere klanten. Het was half een eer we de deur uit kwamen. En het kan haast niet beter. Er zit een lunchroom aan de overkant. Daar hebben we genoten van een paar lekker smoothies en warps met roomkaas en gerookte zalm.  Ondertussen moesten we natuurlijk onze aankopen nog even bewonderen. Hier foto’s van onze aankopen. Kunnen jullie raden wie wat heeft gekocht? Of vraag ik dan het onmogelijke. Na de lunch zijn we weer in de auto gestapt. Op naar de volgende bestemming.

Uitje_010 Uitje_014

En waar ging de reis vervolgens naar toe zullen jullie zeggen.  Dit uithangbord zegt genoeg.

Uitje_003  Ook hier hebben heerlijk kunnen snuffelen. Hoewel het erg vol stond en ze kennelijk last van lekkage hadden gehad en daarom de boel gerenoveerd moest worden, kwamen we beide niet met lege handen naar buiten. Wel merkte we allebei op dat we bij Marina al zo aan onze trekken waren gekomen dat we eigenlijk niets meer te wensen over hadden. Na het winkelbezoek waren we toe aan koffie. Op zoek naar een restaurantje zag ik die bord op de gevel van een pand. Heerlijk zulke lokale teksten.

Uitje_004

Tuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt van onze aankopen in het Hobbyhoekje. Wie is er voor het boek gevallen?  Meer over de roadtrip in het volgende bericht.

Uitje_007 Uitje_013

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Er op uit!”

  1. hallo helma
    wat heb je mooie stofjes gekocht,leuk dat je nu in winkels ben geweest waar wij cunv en ik vaak kopen
    gr margrith

    p.s texel schiet alweer lekker op.

Reacties zijn gesloten.