Vervolg

Okxe9, moe maar voldaan zijn we uit Huissen weggereden richting het hotel in Arcen. Niet echt om de hoek, maar toen we instapte scheen de zon. De hele dag hadden we het droog gehouden, hoewel er veel regen voorspeld was. De kortste route leiden ons door Nijmegen heen. En hoewel het behoorlijk druk was, reden we toch vlot door. Al met al waren we om kart over vijf in het hotel. We spraken af dat we om zes uur aan tafel zouden gaan. We hebben genoten van een heerlijk drie gangen menu. Vooraf een salade met allerlei gerookte vissoorten. Als hoofdgerecht een gevulde kipfilet en toe nog een panna cotta met fruit.

Op onze kamer moesten we natuurlijk ons vermaken met de spulletjes die we hadden meegenomen. Van de inhoud van mijn tas heb ik even een foto gemaakt.

Uitje_001

Naturlijk zaten daar ook quiltspulletjes tussen. Miems is bezig geweest met een cadeautje voor Sara. Daar kan ik nu nog even geen foto’s van laten zien. Ik zal alleen verklappen dat ik het heel leuk vind geworden. Ik heb aan de NYB-blokken verder gewerkt. Foto’s van de blokken die ik in elkaar heb gezet komen morgen met de update van de maand. Hier wel een blik op het afval dat ik heb gemaakt tijdens het in elkaar zetten van de blokken. Dit is het einde van dag 1.

Nu moet ik beneden even gezellig doen. Mijn vader is morgen jarig en viert het vandaag. LaterUitje_005 meer…..

Please use the translate button.