Jubileum

De Lapjesgaard viert deze maand haar twintig jarig bestaan. Afgelopen woensdag ben ik daarom even langs gegaan. Er zijn allerlei stoffen te koop met 20% korting en bij een minimum aankoop van tien euro krijg je een aardigheidje cadeau.  In de lesruimte was op dat moment een workshop aan de gang. Drie keer raden wie deze workshop gaf. Tot mijn grote verrassing Werd ik enthousiast begroet door Ineke. De organisatrice vande midweken op Texel. Al kletsend informeerde ze hoe het stond met het paarse quiltjasje waar ik tijdens de laatste midweek aan begonnen was. Het toeval wilde dat ik die morgen juist dat jasje had aangetrokken. Natuurlijk moest er even geshowd worden. Al met al was het een gezellig bezoek aan een jarige quiltwinkel.

20jaar

Please use the translate button

Eén gedachte over “Jubileum”

  1. Joh , Ineke gaat zelfs naar Den Dolder om les te geven ! Op xe9xe9n dag heen en terug! Wauw !!!1
    Gr. R.

Reacties zijn gesloten.