Voorpret

Donderdag kwam ik moe en koud thuis. Ik was toe aan een lekker bakkie thee en een wat lekkers.  Wat ik kreeg was eigenlijk nog leuker. Er was post van Texel. Het programma voor de midweek in mei lag op de mat. Weer vier nieuwe projecten. Dat wordt weer wikken en wegen, welke ik ga maken. Vandaag kwam er onverwacht nog een brief met een extra project. Nu zal ik moeten kiezen uit vijf mogelijkheden.  Wat een dilemma. Tot ik in mei echt aan de slag ga, hou ik mijn keuze even voor mijzelf. Ik weet toch nog niet of ik nu echt voor een project of misschien toch twee zal gaan.  En dan moet ik natuurlijk ook nog bedenken welke kleuren ik wil gebruiken. Heb ik nog iets in de kast liggen dat geschikt is of ga shoppen??? Ach, ik heb nog even de tijd, dus dat komt wel goed.

Logomidweek

Last week the program for the midweek in may arrived. Four projects from which I can choose. While I was thinking about my choice, an extra letter arrived, which contained an extra project. This doesn’t make it easier to make a choose. Fortunaly I have some time to deliberate. In may I will show which one I picked.

2 gedachten aan “Voorpret”

  1. Wel allemensen ! ga jij dan al naar Tessel ?
    Maar kom je ook begin sept .?
    Of dacht je gewoon : ik verander van jaargetijde ?
    Jij bent me er xe9xe9n , ons vaak in onwetendheid laten !!!
    Kies maar voor 2 onderwerpen , dat fix je best , heb ik bij ervaring gezien .Gr. R.

Reacties zijn gesloten.