Wat vieren we vandaag.

Goed, hier is dan eindelijk duidelijkheid. Vandaag ben ik niet alleen weer een jaartje ouder geworden, maar ook dit blogje bestaat precies een half jaar. Toen ik startte met schrijven , had ik me voorgenomen om iedere een berichtje te plaatsen. Dat lukt niet altijd, maar op andere dagen heb ik aan een bericht niet genoeg. Vooraf dacht ik dat ik het niet langer dan een paar weken zou volhouden, maar inmiddels zijn we een half jaar verder.

Om dit te vieren, heb ik een aardigheidje voor de lezers en lezeressen. Wat moet je doen? Laat een reactie achter waarin je een gokje doet over het aantal berichten dat ik heb geplaatst. Je hebt tot woensdagavond tien uur de tijd om een gokje te wagen. O,ja en hier vast een foto van de prijs. Later vandaag volgen er foto’s van alle lekkernijen die ik gemaakt voor de high tea. Ik duik de keuken weerin.

Lpajes_002

Today this blog excisted six month. And it is also my birthday. Because of this I am giving away these two fq.

Al you have to do. Guess how many messages I left in the past six month. You have until wednesday ten o clock at night.

2 gedachten aan “Wat vieren we vandaag.”

 1. Helma
  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en met het half jaar bestaan va je blog, ik hoop dat je nog lang door blijft schrijven want ik lees met plezier je blog.
  Fijne dag nog hoop dat de High Tea een succes wordt
  groetjes Jitske

 2. Gokken? Okay misschien zo’n 172?

  Groetjes en van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik ben welliswaar te laat, maar wens je een te gek en vooral gezond nieuw levensjaar toe!
  En
  Geniet nooit met mate he?
  Groetjes,

Reacties zijn gesloten.