High Tea

Het was super. De sandwiches, muffins, scones, brownies en alle andere lekkernijen smaakte allemaal prima. Ook het uitzoeken van verschillende soorten thee, voor ieder kopje koos je gewoon opnieuw, was een groot succes. Hier een foto aan het begin van de middag.

High_tea_002

De grote lege schaal werd later gevuld met net uit de oven gehaalde scones. Verser kan niet.

High_tea_003 Hoewel ik voor mijn gevoel veel te veel had klaar gemaakt, zag de tafel er na afloop zo uit. Hierbij wil ik wel aantekenen dat er onverwacht drie extra gasten waren en ik heb ook een paar lekkernijen meegegeven voor onderweg.

Van deze kant wil ik mijn gasten hartelijk bedanken voor de enthousiaste deelname aan deze party en natuurlijk niet te vergeten de cadeau’s (de cursus en schaar). Resultaten van de cursus zal ik hier zeker publiceren.

High_tea_007 Here are some before and after pictures from the teaparty. It was a big hit.

3 gedachten aan “High Tea”

  1. Hxe8hxe8, eindelijk zijn we op de hoogte!
    Van harte gefeliciteerd hoor.
    Drinken we op Texel nog wel even iets op, toch?

Reacties zijn gesloten.