Uitstapje

Met mijn jongste broer Theo, heb ik de goede gewoonte om met enige regelmaat een museum te bezoeken en daarna of ervoor een hapje te gaan eten. Hoewel de laatste paar keren het slechts bij een hapje eten hebben gelaten. Vandaag zijn we weliswaar niet alleen wezen eten, maar een bezoek aan een museum is het ook niet geworden. We zijn naar de miniatuurtentoonstelling in Leiden geweest en hebben vervolgens in een gezellig eetcafe geluncht.  Het was erg gezellig en ik heb erg genoten van zijn commentaar. Als niet-quilter heeft hij een heel andere kijk op de werkstukken die werden tentoongesteld. Ik heb verschillende foto’s gemaakt, maar die moeten nog wel even worden gesorteerd. Dus nog even geduld. Wel plaats ik hier vast een voorproefje. Het is een quiltje van Renee Breebaart. Zij heeft deze quilt gemaakt tijdens de midweek op Texel in september vorig jaar. Ik heb toen de hele week naast haar gezeten en dus met eigen ogen deze quilt tot stand zien komen. Aan het einde van de week was de top klaar. Het was een aangename verrassing om het eindresultaat op deze tentoonstelling tegen te komen.

Miniquilts_leiden_004 Please use the translate button.

Eén gedachte over “Uitstapje”

Reacties zijn gesloten.