Wie wat belooft……

Enige weken terug heeft mijn zusje me gevraagd om een paar truitjes die ze had aan te passen aan haar wensen. Ze kan inmiddels prima zelf met de naaimachine overweg, maar dit waren gebreide truitjes en dat kan je beter met een lockmachine doen. Daarom heb ik vanavond de lockmachine op gescharreld en ook de juiste kleur garen op gesnord. Inmiddels zijn de truitjes klaar. Nu moet alleen alles weer worden opgeruimd. Het pakken en terugzetten van de machine is meer werk dan het naaien zelf. Het moet ook niet gekker worden. Morgenavond komt Marrigje eten, dan kan ze de truitjes gelijk weer meenemen.

Miniquilts_leiden_021 Please use the translate button.

Eén gedachte over “Wie wat belooft……”

  1. Nogmaals bedankt Helm! Ik heb die oranje aan, en dat vestje heb ik ook al gedragen deze week dus ben erg blij met je naaikunsten!

Reacties zijn gesloten.