Achter de naaimachine

Afgelopen dinsdag ben ik niet alleen actief geweest op de Berenclub. ‘S avonds heb ik ook nog wat blokken voor verdanda gemaakt. De lapjesgaard verzamelde die blokken in maart inverband met hun jubileum. Als je een paar blokken inleverde kreeg je er een lapje voor terug. Woensdag ben ik daarom nog even bij de winkel langs geweest om de blokken samen met de blokken die mijn moeder gemaakt had in te leveren. Natuurlijk heb ik niet alleen wat ingeleverd. Er was een jellyrol die mij riep dat hij meegenomen wilde worden. Hoe kan ik dat weer staan.

Verven_001Verven_006  I made these blocks last tuesday. The blocks will be use in a charityquilt. I had to drop them of at the Lapjesgaard. Of course I didn’t leave the store empty handed.

Eén gedachte over “Achter de naaimachine”

  1. Geinig die blokken. Met dat kuikentje past het helemaal bij pasen nu, maar dat is natuurlijk toeval..

Reacties zijn gesloten.