Water

Over twee weken gaat het jeugdwerk op kamp. Dit jaar is het thema water. Alle activiteiten zullen rond het thema worden georganiseerd. Als Berenclubleiding hebben we besloten om alle meiden een t-shirt te laten versieren met een vis. Natuurlijk moesten dit blauwe t-shirtjes worden. Helaas konden we geen blauwe shirtjes kopen voor een redelijke prijs. Wij zijn echter niet voor een gat te vangen. De oplossing is voor de hand liggend. We kopen witte shirtjes die we zelf verven. Gisteren heb ik daarom 30 shirtjes in een verfbad gezet. Hier een foto van het witte shirtjes en het verfbad. Een klein nadeel was, dat na het verven het bad ook blauw bleef. Gelukkig bestaat er Cillit Bang!

Verven_003

Verven_004

Dit gebeurt er met je hand als er een gaatje in je handschoen zit. Gelukkig kom ik pas woensdag weer onder de mensen. Mijn ouders weten waar het van komt, dus die roepen niet dat ik mijn handen moet gaan wassen.

Verven_005

Please use the translate button.

3 gedachten aan “Water”

  1. Het is goed dat je het allemaal even uit legt want ik dacht dat je in een smurf aan het veranderen was… 😉

  2. O, wat een heerlijk “feest” der herkenning. Ik voel me gelijk een minder grote kluns………

Reacties zijn gesloten.