Gepost.

Gisteren zijn ze op de post gedaan. De quilts van Miems en mij zijn vertrokken richting Veldhoven. Ik zal zo even controleren met het tracknummer van het pakje of het goed is aangekomen. Aan de doos kan je wel zien dat de quilts niet heel groot van formaat zijn.

Doosje_001

Yesterday we posted the quilts for the show in Veldhoven. Crossing our fingers that they won’t get lost. The size of the box makes is clear our quilts aren’t kingsize.

Eén gedachte over “Gepost.”

  1. Zo, dat is dus voor elkaar. Ik ben nog lang niet zo ver: de biezen en de ophangbtunnel moeten er nog aan en dan mag hij nog een poosje in de droogtrommel met wat geurdoekjes tegen de nicotinelucht die er omgetwijfeld aan zal zitten.
    Iemand van ons zal hem wel willen afgeven in Veldhovern, safety first….

Reacties zijn gesloten.