Onze inzending en de aankopen.

De dag begon  met het volladen van de auto. Heel veel quiltspulletjes en ook nog wat kleding enzo. Na een uitgebreidt ontbijt en een heerlijk kopje koffie toe vertrokken we richting Veldhoven. Onderweg was het super regenachtig. Toen we in Veldhoven aankwamen, was het gelukkig afgezakt tot een licht buitje. Binnen hebben we (Miems en ik) ons kunnen vergapen aan heel veel mooie quilts. Daar tussen hingen ook een quilt van ieder van ons. Hier de foto’s. De bovenste is van Miems. De andere van mij.Miemsdejongfeest2

Helmadejongverrassendesterren2

Halverwege de middag hebben nog even met Cuny een kopje koffie met gebak gedaan. Cuny is zo lief geweest om onze quilts aan het einde van de tentoonstelling op te halen. Zodat Miems en ik nu al op Texel kunnen overnachten. Qua inkopen hebben we ons behoorlijk netjes gedragen. We hebben dan ook nog een hele quiltmidweek voor de boeg. Nog genoeg kans om nieuwe spulletjes te kopen. Dit is wat we niet konden laten liggen. Eerst Miems aankopen, dan die van mij. Veldhoven_701

Veldhoven_700_2 Please use the translate button.