Start midweek

Aan het begin van de middag verzamelde alle deelnemers zich in de zaal. Ook Miems en ik heeben onze spullen op een tafel geinstalleerd. Toen iedereen er was, volgde de bekende kennismakingsrituelen. Even alle namen oefenen. En daarna het tonen van de voorbeelden van de workshops.
Ik zal daar vandaag nog even foto’s van maken, want dat heb ik nu nog achterwege gelaten. Ik heb lekker zitten genieten en niet aan dit verslagje gedacht. Na deze bekende start, is iedereen lekker geen rommelen met de patronen en ook de eerste verdanda-blokken zijn in elkaar gezet. Na een uurtje hingen deze blokken al aan de muur.Midweek_004

Hier krijg je ook even een blik zoals de zaal is ingericht.

Midweek_002_3

Midweek_003_2

’s Avonds was er na het heerlijke eten een show en tell. Wat kwamen en een fantastische quilts voorbij. Ik heb maar een paar foto’s gemaakt, omdat Willeke een veel betere fotograaf is en zij die foto’s straks na de midweek op haar blogje zal zetten.  Echter een quilt kon ik niet voorbij laten gaan, zonder daar even een foto van te maken. Dit is de NI-quilt van Cuny die ik in Veldhoven niet goed op de foto kon krijgen.  En toen dat niet lukte, besloot ik gelijk om dan die foto, maar hier te maken. Ikzelf ben ook met de NI-quilt bezig, maar niet deze week.

Midweek_005

Wat heb ik gedaan gisteren? Een van de Verdanda-blokjes is gemaakt door mij. En verder heb ik de bies aan het quiltje voor Lotte gezet. Hieraan ontbreekt nu alleen nog een label. Dat komt na de midweek wel in orde.  Nu snel aankleden en op naar het ontbijtbuffet.

Midweek_008 Midweek_009

Please use the tranlate button.

2 gedachten aan “Start midweek”

  1. Wat een prachtige quilt is het geworden van Cuny , leuk dat je dit even niet laten kon !
    Ik zie de bekende “rotzooi”tijdens een quilt-midweek en een andere indeling van de zaal .
    Niet op de * Ineke * manier … .
    Ook aparte Vernanda-blokjes ,wat heb je er zo met z’n allen snel een stel hxe8?
    Gr. R.

  2. Wat ziet het er weer gezellig uit! Veel plezier verder (ik blijf natuurlijk checken!)

Reacties zijn gesloten.