De voorbeelden

Nu dan eerst maar de foto's van de voorbeelden. Helaas deed de camera niet wat ik wilde. Op twee foto's lijkt het of de quilt heel erg scheef is, maar dat kom door de camera. Het is maar dat jullie het weten. De quilt met de bootjes is geregen en moet nog gequilt worden. De bovenste quilt ga ik maken. En ik start een quilt waar geen voorbeeld van is. Die quilt blijft dus nog even een verrassing.

Midweek_004

Midweek_005

Midweek_007

Please use the translate button.Midweek_008

Eén gedachte over “De voorbeelden”

  1. Je maakt er gezellige infomatieve verslagen van Helma , leuk !
    Ja die bovenste quilt lijkt me ook leuk om te doen .
    De bootjesquilt is en blijft ook leuk , maar allemaal pp-werk denk ik .
    Ik kijk uit naar de verrassings-quilt .
    Heb weer een fijne dag ! Gr. R.

Reacties zijn gesloten.