Wat is er gebeurd vandaag?

Na het ontbijtbuffet verzamelde iedereen zich langzaam maar zeker weer in onze quiltzaal. Tegen half tien vertrokken we richting het QUILTERSHOME. Daar heeft iedereen naar hartelust kunnen snuffelen tussen de lapjes. Tegen twaalven kwamen we met lege handen (of toch volle tassen) terug bij de Pelikaan. Al kletsend en quiltend vloog de tijd om. De lunch en het diner waren voortreffelijk. Om acht uur hield ieder op zijn eigen wijze een moment stilte. Om half negen waren de machine weer aan het zoemen. Er werd nog een avondopening van de winkel ingesteld, omdat er een overduidelijk gebrek aan stof was. Voordat we het in de gaten hadden was het al laat. Ik heb toch nog een paar foto's gemaakt van mijn werk en dat van verschillende andere die met hetzelfde project bezig zijn. Nu is het inmiddels de hoogste tijd om te gaan slapen. Morgen verder.

Midweek_009

Midweek_010 Midweek_011

Midweek_012

Please use the translate button.