Buiten het programma om.

Naast de vijf mogelijkheden die Ineke ons vooraf geboden heeft, waren er toch nog deelnemers met iets anders bezich. Er werd ook een tas gemaakt die al eerder in het programma van een midweek heeft gezeten. Gre ging lekker verder aan de rand van haar Dutch treat quilt. En van de twee andere projecten heb ik een foto gemaakt. Tineke is gestart aan een tulpen quilt. En Willeke is in de weer geweest met de Haan en Wagenmakers stofjes.

Midweek_008

Midweek_014

Midweek_018

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Buiten het programma om.”

  1. Leuk Helma,ik ben doorgaans niet zo dol op quilt-tulpen , maar deze vind ik erg mooi.
    En de replica van Willeke wordt ook mooi.
    Dat was een week om met plezier op terug te kijken !Gr. R.

Reacties zijn gesloten.